Over impact
Bekijk hieronder ons team!

Wat doen wij?
Advies en ondersteuning nodig op het gebied van inkoop? Werk uit handen geven, werkt! De tijd dat u het allemaal alleen moet doen, ligt ver achter u. Met Impact profiteert u maximaal van een goed inkoop- en contractmanagement. Hoe? Door simpelweg te organiseren.

Persoonlijk, professioneel en vol passie. Dat is waar we voor staan én zoals we bij Impact werken. Impact is een bureau voor inkoop- en contractmanagement in de publieke sector.

Impact geeft concrete invulling aan uw behoefte op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Wij ondersteunen u bij de realisatie van de doelstellingen. Dit doen we pragmatisch en transparant door mee te draaien in de gehele organisatie. Dit geeft overzicht én inzicht. Van daaruit pakken we de problematiek aan.

 

Aanpak
Onze aanpak is persoonlijk en laagdrempelig. We zijn een hecht team en hebben expertise in huis op het gebied van sales, inkoop, contractmanagement en coaching. Aan het begin van de samenwerking staat een contract- of inkoopscan. Hieruit volgt een advies, dat geheel vrijblijvend is. Samen met u zetten we de stap naar een professionelere organisatie. Impact zorgt voor een team bestaande uit een ‘junior’ onder supervisie van een ‘senior’ en twee coaches. Een hecht team dat onderling kennis deelt en zorgt voor een optimale samenwerking, prestatie en implementatie. 


Ons doel is om uw organisatie volledig in-control te laten zijn. Wij leveren kwaliteit en vakmensen om u te ontzorgen.


Ons team bestaat momenteel uit vijf medewerkers, afkomstig uit verschillende disciplines. Bovendien zijn wij op zoek naar toppers om ons bedrijf verder uit te breiden.


Kom erbij!
Impact wil graag mensen verder brengen. Daarom is het ook zo leuk om voor ons te werken. Heb je sterke communicatieve vaardigheden, beschik je over sociale skills en kan je continu meebewegen in de snel veranderende markt? Dan pas je goed in ons team.

We zijn op zoek naar enthousiaste, zelfstandige persoonlijkheden die gemotiveerd zijn om zichzelf te ontwikkelen tot inkoop- en contractmanagement professional. Haal het beste uit jezelf door intensieve begeleiding van een ‘senior’ en de coaches. Bij ons word je je best ik! Klaar voor een uitdaging? Klik hier.

Impact Bas
Bas van Harselaar
Analytisch, enthousiast, gestructureerd, resultaatgericht
Jorrit Oosterbroek
Relatiegericht, betrokken, teamplayer, direct
Impact Femke
Femke Willems
Energiek, empathisch, communicatief, verbinder
Bastiaan Baan
Teamplayer, kritische denker, oplossingsgericht, analytisch
Ellen Nijveld
Enthousiast, ambitieus, creatief en communicatief vaardig
Laura Flierman
Empathisch, oplossingsgericht, enthousiast en verbinder
Sander de Gier
Teamplayer, gedreven, ambitieus, gestructureerd
Wendy Kempers
Gedreven, nuchter, empathisch, nauwkeurig
Ronald Roolvink
Enthousiast, verbinder, focus op doel